Home Schenk nu Steun een actie Start een actie

Bedankt Vrienden voor het Leven!

chris peeters - Villa Samson

€ 50,00

als kinesitherapeute en eigenaar van een labrador besef ik heel goed het de belangrijke band tussen patient en huisdier

Nadine Callebaut - Melanomiafonds

€ 10,00

Ik ben zelf in behandeling bij Prof. Dr. B. Neyns en ben dankbaar voor de kansen die ik krijg dankzij hem en het onderzoek dat hij verricht. Mijn wens is dat hij zijn werk kan voortzetten, zodat anderen ook geholpen kunnen worden.

Leentje Blykers - Villa Samson

€ 800,00

De volledige dansschool heeft zich ingezet voor een show met kerst. De volledige opbrengst van de ticketverkoop, 800 euro wordt integraal geschonken aan villa Samson. Het Giants docententeam xxx

Valéry Ann Jacobs - Villa Samson

€ 50,00

Als dierenliefhebber mag ik elke dag ervaren welk effect onze huisdieren op ons hebben. Ze geven zo veel, en vragen zo weinig. We kunnen vreugde met hen delen, maar ook verdriet. Zaken die je nodig hebt, wanneer je ziek bent, en zo verlangt naar wat contact met je huisdier. Dit prachtige initiatief van het UZ Brussel, wil ik dan ook met veel plezier ondersteunen!

Dominique Meert - Villa Samson

€ 40,00

Eind maart adopteerde ik Buddy, een verwaarloosde golden retriever van net geen 4 jaar, uit het asiel. Een schat van een hond! Ik steun dan ook graag Villa Samson waardoor baasjes en hun huisdier ook in moeilijke momenten samen kunnen zijn. Een prachtig initiatief!